Nya, kända varumärken på väg in i butiken!

Vi har precis avslutat förhandlingarna med ytterligare leverantörer för att kunna bredda vårt utbud av stylingmaskiner, trimmers och annat. Vårt mål har redan från börjat varit att erbjuda dig ett brett utbud av de absolut bästa produkterna som finns inom sina segment men tidigare inte vart så breda som vi vill vara.

Detta innebär att vi påbörjat inläggningen av nya produkter, de första produkterna ut är nya hårklippningsmaskiner och hårtrimmers från det exklusiva märket Oster, ett märke med en 90-årig historia inom sin bransch. Unden de närmsta dagarna kommer det komma ut fler produkter i butiken då vi kommer plocka in plattänger från GHD och hårfönar från Parlux.

Målet är som sagt att du skall hitta den bredden av riktigt bra och exklusiva produkter som du letar efter, hos oss kommer du inte samma maskiner som man säljer på stormarknaden hemma utan vi säljer anbart produkter som används av professionella frisörer, barberare och stylister, människor som har testat produkterna i många år och vet vad det handlar om.

Så med de orden önskar vi våra nya varumärken välkomna in i värmen!