För att komma i kontakt med oss är det enklast att använda kontaktformuläret nedan. Vi gör alltid vårt bästa att svara så fort vi kan och siktar på att svara inom 48 timmar under helgfria vardagar. Klicka här för att komma till våra vanliga frågorKlicka här för att komma till vårt hjälpcenter

Finns ditt svar här?

Då vi har flera lager skickar vi ibland mer än ett paket till dig. På följesedeln som följer med leveransen ser du om du kan förvänta dig fler än ett paket. Självklart gör vi alltid vad vi kan för att skicka allt i samma försändelse.

 

 

 

För privatpersoner gäller full ångerrätt inom 14 dagar från det att varan mottagits. För företag eller för konsumentköp under 400kr gäller inte ångerrätten. Ni som kund har rätt att öppna och undersöka varan dock så debiteras eventuella skador på originalförpackning med 200kr. Ingen retur godkänns utan att man meddelat Kutts. Det är viktigt att en kopia av faktura/följesedel bifogas för att vi skall se vilken order returen gäller. 

Notera att batterier, kretskort och produkter som räknas som intimprodukter godkänns enbart om orginalförpackning är oöppnad. 

Fraktavgift och returporto betalas alltid av kunden och returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott) det går såklart bra att kontakta vår kundtjänst för att få en spårbar retursedel av Kutts Barber AB till en kostnad av 99kr.

Ni som kund är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Efter vi mottagit returvaran återbetalar vi köpet till angivet bankkonto eller betaltjänst inom max 14 dagar.

Fraktavgift och returporto återbetalas ej. 

Kontakta vår kundtjänst och informera om att du vill ångra ditt köp och få information om vart returen ska skickas, kundtjänst når du via formuläret på https://kutts.se/pages/kontakta-oss. Glöm inte att tala om vilken order och vara det gäller så går det hela mycket smidigare.

Produkter som används på eller i kroppen räknar vi till intimprodukter. Några exempel är trimmers och skär till dessa, rakapparater, rakhyvlar och hårborstar och alla andra produkter som rör kroppen när de används. En hårfön räknas inte som intimprodukt då den inte används i direkt anslutning till kroppen.

Om du inte har fått någon orderbekräftelse den närmsta timmen efter din beställning kan det bero på två saker:

1. Att du råkat ange en felaktig epostadress

eller

2. Att vår orderbekräftelse hamnat i din spam/skräppost.

Om du inte hittar vårt mail i skräpposten så är det bara att du hör av dig till oss, antingen genom att använda vårt kontaktformulär eller genom att maila till support@kutts.se.

Kontaktformulär