Familjeföretag

För dig som har kort om tid och bara vill veta det där med rabatten hoppa ner till strax under bilden på den gula bussen, alla ni andra kan sippa vidare på kaffet och läsa vidare...

Vi har alla den där lite mysiga bilden av ett familjeföretag som farfars far startade en gång för länge sedan som barn och barnbarn sedan börjat arbeta i, Kutts är nästan ett sådan fast ändå inte. Vi som driver och arbetar på Kutts består av tre familjer där Tony (jag som skriver) och sambo står för själva bolaget och allt som hör där till. Kutts har två lager i vårt avlånga land ett på västkusten som sköts av far och son och ett på östkusten som sköts av far och dotter (det var här bilden av familjeföretag dök upp).

För er som känner oss så vet ni att Kutts har rullat på på det viset och levererat saxar och trimmers till hur många glada kunder som helst under hur många år som helst men just nu i år rörde det till sig då familjen på östkusten tyckte att det var en härlig idé att ta en veckas semester tillsammans för en gång skull och vad skulle vi vara för familjeföretag om vi inte försökte lösa det. Problemet var bara att vi inte kunde lösa det så nu sitter det ett stort hänglås på vårt lager i öst och far och dotter har bytt lagerhyllor mot sand mellan tårna.

Då vi levererar Wahl, Moser, Ermila och Kretzer från vårt lager i öst betyder det att vi från och med nu 26/7 till och med 6/8 (vecka 30 och 31) tyvärr inte kommer kunna leverera en endaste produkt från nämnda varumärken då vi tyvärr inte delat upp vårt lager. Men som plåster på såren för dig som påverkas av semesterstöket på vårt lager ser vi till att dra av 10% på samtliga berörda produkter mellan 27/7 och 2/8.

För att få rabatten behöver du inte göra något då den redan är avdragen på priset.

Glad sommar önskar vi på Kutts!