Professionella varumärken - till privatpersoner

Hos oss kan du som privatperson köpa precis samma hårmaskiner som frisörerna själva använder, det är Kutts affärsidé, att erbjuda dig som privatperson tillgång till exakt samma skäggtrimmer som din barberare använder, samma locktång som din frisör använder när hen klipper och stylar ditt hår eller skägg.

De varumärken vi säljer är framför allt Moser och Ermila, två av de absolut vanligaste varumärkena som frisörer använder i Sverige. Och det är inte kostigt att just dessa två märken är de mest populära. Båda två kommer från den tyska familjen Wahl som har tillverkat hårtrimmer och andra produkter sedan tidigt 1900-tal, ett företag som använder det absolut bästa stålet när dom gör sina skär, som ser kvalitet och funktion före något annat. Det innebär inte att produkterna vi säljer är dyra, de kostar dock lite mer än de produkter du hittar i vanliga butiker, helt enkelt för att de är betydligt bättre.

Vi jobbar kontinuerligt på att plocka in fler modeller och fler varumärken men vi jobbar enbart med proffs-segmentet, helt enkelt för att det är hos oss du hittar riktigt hög kvalitet och en hög servicenivå och då vill vi bara ha produkter som motsvara detta.

Följ oss gärna på Google+ där vi kontinuerligt lägger ut nyheter och även på Facebook, då får du tillgång till all den senaste informationen snabbare än någon annan.

Välkomna!